Antena Meniu Search
x

Video Carambol teribil între un tractor, o maşină şi un camion, pe un drum din Olt. Unul dintre şoferi a murit

Accident teribil pe Drumul Naţional 64, din Olt. Un autocamion, un tractor şi un autoturism s-au ciocnit violent, iar în urma impactului şoferul tractorului a murit pe loc. Ceilalţi doi şoferi au ajuns pe mâna medicilor de pe ambulanţă şi au primit îngrijiri la faţa locului.

de Redactia Observator

la 14.07.2021, 08:21

Vezi și

Potrivit ISU Olt, în accidentul produs pe DN 64, în zona localităţii Strejești, au fost implicate un autocamion, un autoturism și un tractor, în care se aflau doar șoferii. La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, dar și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. La sosirea echipajelor, cei trei șoferi se aflau în afara vehiculelor. Șoferul tractorului, în vârstă de 74 de ani, din comuna Strejești, a fost declarat decedat de medicul SAJ. Ceilalți doi șoferi, în vârstă de 27 și 42 de ani, nu prezentau leziuni vizibile, au fost asistați la fața locului și au refuzat transportul la spital.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Traficul rutier a fost blocat zeci de minute în zonă, până ce pompierii au reuşit să îndepărteze toate resturile metalice şi plastice împrăştiate pe şosea după impact.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Carambol teribil între un tractor, o maşină şi un camion, pe un drum din Olt. Unul dintre şoferi a murit