Antena Meniu Search
x

Video Care este starea pârtiilor de schi din Poiana Braşov. Recomandările salvamontiştilor pentru un sejur plăcut la munte

Suntem în plină vacanţă de schi a copiilor, dar cu zăpada stăm mai rău. Oricât am încerca să forţăm iarna, pe majoritatea pârtiilor, nici măcat tunurile de zăpadă nu mai fac faţă temperaturilor ridicate. Aşa că pasionaţii sporturilor de iarnă au ajuns să schieze sau să se dea cu placa pe... noroi. Şi nu doar că nu sună deloc atractiv, dar poate fi şi periculos, atrag atenţia salvamontiştii. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 29.02.2024, 17:41

Vezi și

Este vreme de primăvară aici, la Poiana Braşov, deşi suntem în plin sezon de ski. Suntem pe pârtia Kanzel, am parcurs deja jumătate din traseu şi este o vreme ideală pentru ski şi pentru dat pe placa de snowboard. Sunt undeva la 10 grade Celsius, însă temperaturile ridicate din aceste zile au topit deja mare parte din zăpadă şi apar foarte multe pete de noroi.

Recomandările salvamontiştilor 

Am traversat şi noi câteva dintre ele, salvamontiştii ne recomandă însă, dacă dăm de aceste porţiuni să le evităm ori să dăm placa sau schiurile jos şi să le traversăm şi să le montăm înapoi. De asemenea, jandarmii montani şi salvamontiştii ne recomandă mai întâi să consultăm starea pârtiilor înainte să planificăm un sejur la multe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Care este starea pârtiilor de schi din Poiana Braşov. Recomandările salvamontiştilor pentru un sejur plăcut la munte