Antena Meniu Search
x

Video Cât costă o tabără de schi pentru un singur copil. Pârtiile sunt pline de dimineaţa până seara

Copiii învaţă şi în vacanţă, doar că lecţiile preferate sunt în aer liber, pe munte, la schi. În Poiana Braşov e mai aglomerat decât de sărbători. Pârtiile sunt pline de dimineaţa până seara de copii, unii veniţi cu părinţii, iar alţii în tabere. Distracţia e întunecată de un singur nor: zăpada a început să se topească. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 20.02.2024, 20:17

Vezi și

Claudiu Loghin, reporter Observator: Aşa arată pârtia pentru începători Bradul din Staţiunea Poiana Braşov. Suntem în plină vacanţă de schi şi acesta este cel mai bun loc în care viitorii schiori şi snowboarderi învaţă să alunece pe zăpadă. 

Copiii le-au făcut program părinţilor în aceată săptămână: sunt cu toţii pe munte

Părinte: Copilul a vrut să vină. A auzit colegii că au mai fost şi a vrut şi el la schi. Azi e prima zi, aştept şi eu feedback de la el.

Instructorii de schi au profitat că e vacanţă şi au organizat tabere care s-au dovedit a fi magnet pentru cei mici. 

Pe acelaşi subiect

Pârtia Bradul are o lungime de aproximativ 500 de metri şi e printre cele mai căutate din Poiana Braşov.  Zăpada de acum e una ortopedică, mai grea, cu o consistenţă apoasă şi în mare parte artificială, pe care virajele se iau mai greu. În unele porţiuni, pentru că n-a mai nins de o săptămână, omătul s-a topit şi au ieşit la lumină petice de pământ. Chiar şi aşa, entuziasmul copiilor e la cote maxime. 

Cât costă o tabără de schi pentru un singur copil

Supraveghetorii sunt alături de elevi minut de minut să le spună că  până şi din căzături se poate învăţa ceva. 

Instructoare: Indiferent de poziţia în care ai căzut, cel mai important e să tragi fundul aproape de schriuri. Te ridici deasupra lor. Uite, vezi? Mă trag cu mâinile pe genunchi. Şi m-am ridicat. Mai exersăm.

În jur de 2.800 de lei costă tabără de schi pentru un singur copil. Banii asigură cazarea, masa şi distracţia la înălţime. 

Bianca Bălan, instructor de schi: Sunt aproximativ şase ore de schi, începând de la 09:00. Avem la un moment dat o pauză de prânz, după care schiem până la 16:00. Seara avem un alt program. Mergem la panoul de căţărat, avem un curs de prim ajutor ţinut de colegii de la Salvamont. În altă seară avem seara de talente. Seara festivă. 

Săptămâna viitoare, elevii din alte 14 judeţe vor intra în vacanţa de schi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri economice » Cât costă o tabără de schi pentru un singur copil. Pârtiile sunt pline de dimineaţa până seara