Antena Meniu Search
x

Cartea ”40 de zile”, o călătorie interioară

40 de zile, 40 de librării, 40 de întâlniri cu cititorii. Aşa îşi propune Chris Simion să-şi promoveze noul roman. Cartea ”40 de zile”, a noua semnată de regizoare, va fi lansată în cadrul unui turneu naţional care a început chiar în prima zi a primăverii

Vezi și

40 de zile, 40 de librării, 40 de întâlniri cu cititorii. Aşa îşi propune Chris Simion să-şi promoveze noul roman. Cartea 40 de zile, a noua semnată de regizoare, va fi lansată în cadrul unui turneu naţional care a început chiar în prima zi a primăverii

Un roman-basm care îţi dă poftă de trăit în adevăr şi frumos, aşa cum spune autoarea. Romanul 40 de zile este ca o calătorie, spune Chris Simion. Şi la fel va fi şi lansarea sa. Regizoarea a decis să-i întâlnească pe cititorii din toată ţara. Volumul conţine mai multe imagini ale manuscrisului, dar şi unele pagini goale pe care fiecare cititor îşi poate aşterne gândurile.

Chris Simion este un om care ştie să iubească şi de aceea ştie să şi dăruiască. Turneul de lansare a cărţii, de 40 de zile, se va încheia pe nouă aprilie, în joia mare, tot în Capitală.

Chris Simion i-a provocat pe cititorii pe care i-a întâlnit ieri să termine până atunci românul şi să vină să-i spună cum li s-a părut.

Romanul se găseşte deja în librării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cartea ”40 de zile”, o călătorie interioară