Antena Meniu Search
x

Angajata care şi-a înjunghiat şeful la o fabrică din Orăştie, reţinută pentru 24 de ore

Caz şocant într-o fabrică din Orăştie! O angajată şi-a înjunghiat şeful cu un cuţit ieri, în timpul serviciului. Bărbatul ar fi chemat-o în birou să o anunţe că-i desface contractul de muncă. Asta ar fi provocat gestul halucinant.

Vezi și

Caz şocant într-o fabrică din Orăştie! O angajată şi-a înjunghiat şeful cu un cuţit ieri, în timpul serviciului. Bărbatul ar fi chemat-o în birou să o anunţe că-i desface contractul de muncă. Asta ar fi provocat gestul halucinant. Nu se ştie cum a intrat femeia cu o armă albă în fabrică. Victima a ajuns de urgenţă la spital.

Conflictul a pornit de la faptul că  barbatul de 38 de ani i-ar fi reproșat angajatei că nu și-a îndeplinit unele sarcini de serviciu. Înfuriată, femeia a luat un cuțit si l-a înjunghiat in zona hemitoracelui.

Medicii au stabilit că lovitura primită i-a pus victimei viața in pericol. Bărbatul a fost internat de urgentă la spital, iar agresoarea este cercetată pentru tentativa de omor.

Cei doi lucrează la o firma de cablaje din Orăștie. Cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului din Hunedoara. Angajata a fost reținută pentru 24 de ore și va fi prezentată judecătorilor pentru emiterea mandatului de arestare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Angajata care şi-a înjunghiat şeful la o fabrică din Orăştie, reţinută pentru 24 de ore