Antena Meniu Search
x

Video Ce au găsit poliţiştii în rucsacul tânărului care a comis oribilul atac din Grădina Botonică, din Craiova. Gestul ar fi fost premeditat

Atacul teribil de la Grădina Botanica din Craiova ar fi fost unul premeditat. Dovadă stau obiectele găsite de anchetatori în rucsacul agresorului. Fotografia cu lucrurile pe care cadetul le avea în ziua crimei pune la îndoială declaraţiile acestuia.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 03.07.2023, 17:45

Vezi și

În spaţiul public a apărut o imagine din care aflăm ce avea asupra sa în ziua atacului tânărul de 17 ani. Vorbim de un cuţit profesional de vânătoare, o mască neagră din plastic ce-i acoperea toată faţa şi mănuşi groase din piele. În rucsac mai erau şi alte lucruri, mai puţin importante în anchetă. Potrivit specialiştilor în psihologie, aceste obiecte descoperite pun ancheta într-o lumină nouă, iar ipoteza unui atac spontan este din ce în ce mai greu de crezut.

Atacatorul a declarat că a fost vorba despre un atac spontan şi că nu îşi cunoştea victimele. Tânărul de 19 ani, atacat în Grădina Botanică, a fost externat din secţia ATI şi mutat în secţia de Chirurgie Toracică. El primeşte în continuare îngrijiri medicale complexe, inclusiv consiliere psihologică. Mărturia lui va face lumină în acest caz, dar speciliaştii spun că este nevoie de răbdare pentru că tănărul să-şi revină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Ce au găsit poliţiştii în rucsacul tânărului care a comis oribilul atac din Grădina Botonică, din Craiova. Gestul ar fi fost premeditat