Antena Meniu Search
x

În ce stare este băiatul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. Melis, copila ucisă cu sânge rece, a fost înmormântată sâmbătă

Poliţiştii din Craiova au fost ieri în alertă! Mama lui Melis, adolescenta ucisă în Grădina Botanică, a fost de negăsit timp de mai multe ore. Apelul la 112 a venit de la tatăl adolescentei care semnala, disperat, dispariţia. În tot acest timp, femeia se reculegea la locul cumplitei crime. 

de Redactia Observator

la 03.07.2023, 08:14

Vezi și

Zeci de poliţişti din Craiova au intrat în alertă. Mama lui Melis a fost de negăsit ore bune. Alarma a fost dată de tatăl adolescentei. În jurul orei prânzului, bărbatul a sunat la 112 şi a cerut ajutor după ce mama fetei ucise la doar 14 ani a dispărut de acasă.

După câteva ore de căutări în tot oraşul, poliţiştii au găsit-o pe mama adolescentei în Grădina Botanică. Potrivit unui martor, femeia a mers prin locurile unde ştia că îi placea lui Melis să se plimbe.

Cristina Oprea, reporter Observator: Femeia a venit să se reculeagă aici, în locul unde băiatul în vârstă de 17 ani i-a ucis fata. A fost găsită de poliţişti, în sprijinul cărora a fost trimisă şi o ambulanţă.

Potrivit poliţiştilor, nu ar fi avut nicio clipă intenţia să-şi facă rău: voia doar să se poată simţi mai aproape de fiica ei, înmormântată cu o zi înainte. Dincolo de durere, destinul frânt la o vârstă atât de fragedă a lăsat multe întrebări fără răspuns.

Între timp, Emanuel, tânărul de 20 de ani care era cu fata în momentul atacului, începe să-şi revină. Deşi se află în continuare internat la terapie intensiva, medicii spun că starea lui e din ce în ce mai buna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » În ce stare este băiatul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. Melis, copila ucisă cu sânge rece, a fost înmormântată sâmbătă