Antena Meniu Search
x

Cel mai citit document din istoria FBI: "Am descoperit trei farfurii zburatoare de 50 metri diametru cu trei corpuri cu forme omenesti!"

FBI a scos la iveala, de cativa ani, o cantitate uriasa de documente secrete. Cel mai accesat este "Guy Hottel Memo", in care se vorbeste de aparitia extraterestrilor in New Mexico,in martie 1950

Sub eticheta "fenomene inexplicabile", FBI a prezentat, acum doi ani, un document vechi de peste sase decenii, in care un angajat ii scria direct directorului Edgar Hoover despre aparitia...extraterestilor. De fix doi ani, peste 1.000.000 de "vizitatori" l-au accesat.

Documentul, intitulat "Guy Hottel Memo", dupa numele celui care l-a redactat, e datat 23 martie 1950. In el se mentioneaza despre "trei farfurii zburatoare, recuperate in New Mexico", intrate si captate de radarele Armatei SUA. "In interiorul fiecareia au fost gasite cate trei corpuri cu forma umana, dar de un metru inaltime. Farfuriile erau mari, de 50 de metri diametru, cu un fel de turnulet in mijloc. Personajele erau imbracate in haine metalice, cu textura extrem de fina", scrie in document. Desi are o singura pagina, a fost vizualizat, pana acum, de peste 1.000.000 de ori.

Logic, imediat, ufologii au relationat documentul cu faimosul "caz Roswell" (culmea, petrecut tot in New Mexico), insa cu trei ani mai devreme (8 iulie 1947). In documentele ulterioare ale FBI, se noteaza ca "in acest caz nu s-a avansat si nu s-au facut investigatii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
fbi
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Cel mai citit document din istoria FBI: "Am descoperit trei farfurii zburatoare de 50 metri diametru cu trei corpuri cu forme omenesti!"