Antena Meniu Search
x

Video Cel mai frumos târg de plante, în Mureş. Floarea care a cucerit în acest an toţi vizitatorii

A început cel mai frumos târg dedicat florilor, din judeţul Mureş. Sute de iubitori ai plantelor şi-au dat întâlnire la Sărbătoarea Florilor, în satul Curteni. Localitatea este cunoscută în toată ţara drept satul florilor, iar vizitatorii şi-au putut achiziţiona cele mai frumoase plante pentru a-şi împodobi grădinile, curţile sau balcoanele. 

de Redactia Observator

la 07.05.2023, 08:47

Vezi și

Sărbătoarea Florilor are loc în acest an în satul Curteni, din judeţul Mureş. Este locul unde florarii prezintă, spre deliciul vizitatorilor, cele mai frumoase şi colorate plante.

Cristina Manoilă, organizator: Sărbătoarea florilor este de fapt, sărbătoarea florarilor din comuna Sântana de Mureş, deoarece această comună se poate mândri cu suprafeţe impresionante de sere de flori şi acesta este prilejul cel mai bun ca florarii de aici să îşi scoată toate frumusețile din curţi şi din sere şi să le prezinte publicului. 

Terenul de sport s-a transformat într-un covor impresionant de flori, în doar câteva clipe. Producătorii florari şi-au vândut plantele mai ceva ca pe pâinea caldă. Iar vedetele au fost şi în acest an muşcatele. 

Ana Maria Moga, producător de flori: Am venit cu calliope agăţătoare, muşcate ţărăneşti. Avem flori mici pentru grădină. 

Pe acelaşi subiect

Martor: E minunat. Suntem foarte încântaţi de acest târg al florilor. E o atmosferă deosebită şi ne bucurăm că participăm. 

Cei care şi-au dorit să-şi împodobească grădinile, curțile sau balcoanele au avut de ales dintre sute de specii de flori. 

Vizitator: Am ales o floarea soarelui, pentru că sunt ataşat de acest tip de floare. 

Vizitator: Am găsit dalii, garofiţe. Ne place foarte mult şi deja parcă le vedem în grădină noastră cum arată, sunt minunate. 

Vizitator: Îmi plac acestea curgătoare pentru că stau la bloc şi în balcon sunt foarte frumoase. 

Sărbătoarea florilor de la Târgu Mureş a ajuns la a 21-a ediţie şi îşi va închide porţile astăzi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cel mai frumos târg de plante, în Mureş. Floarea care a cucerit în acest an toţi vizitatorii