Antena Meniu Search
x

Cine a fost STUDENTUL care s-a aflat în AVIONULGROAZEI !

La 25 de ani avea întreg viitorul în față. Numai că nebunia unor oameni i-a frânt zborul. Andrei Anghel urma cursurile Facultății de Medicină și Farmacie din Cluj Napoca după ce absolvise Universitatea din Waterloo

La 25 de ani avea întreg viitorul în față. Numai că nebunia unor oameni i-a frânt zborul. Andrei Anghel urma cursurile Universității de Medicină și Farmacie din Cluj Napoca după ce absolvise și  din Waterloo 

Andrei avea dublă-cetățenie. Română și canadiană, iar pentru a-și urma visul alesese să studieze în România. La Cluj Napoca. În octombrie 2012, Andrei fusese admis la Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj Napoca, iar pasiunea lui pentru a vindeca oamenii nu cunoștea limite.

De aceea își dorea cu ardoare să ajungă la Melbourne, acolo unde trebuia să se consume un congres pe teme de combatere a SIDA și la care urma să ajungă toate mințile luminate ale planetei.

Din păcate, Andrei nu va mai ajunge acolo unde își dorea atât de mult pentru că cruzimea unor oameni fără scrupule a dus la una dintre cele mai mari catastrofe aviatice din istoria omenirii.

Ca orice tânăr crescut peste Ocean, Andrei a știut ce-i munca. În paralel cu studiile universitare a muncit pe rupte la unul dintre francizele unui cunoscut lanț de fast-food-uri, reușind și acolo să devină unul dintre cei mai apreciați angajați.

În 2012 a venit în România pentru a studia, iar doia ani mai târziu avea să se stinga în acest nedrept accident aviatic. Într-una dintre puținele lucruri scrise de Andrei pe rețelele de socializare, studentul spunea un lucru absolut emoționant: "Sunt pasionat de știința care studiază toate formele de viață și tot timpul mă întreb: cum reușesc celulele să ofere viață? Ce este viața? Cred că sunt multe lucruri pe care le înveți de la cele mai mici forme de viață. VREAU SĂ ÎNVĂȚ ȘI SĂ OFER OMENIRII TOATE CUNOȘTINȚELE PE CARE LE VOI DOBÂNDI"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cine a fost STUDENTUL care s-a aflat în AVIONULGROAZEI !