Antena Meniu Search
x

Cine este Costin Iordache, noul director TAROM. Ce companii a condus în trecut

Directorul financiar TAROM, Costin Iordache, a fost numit, miercuri, director general interimar al companiei, după ce mandatul de CEO al lui Mihăiţă Ursu a ajuns la final, a transmis Ministerul Transporturilor.

de Redactia Observator

la 04.01.2023, 22:00

Cine este Costin Iordache, noul director TAROM. Ce companii a condus în trecut
Cine este Costin Iordache, noul director TAROM. Ce companii a condus în trecut - Shutterstock

Începând de miercuri, 4 ianuarie 2023, TAROM are un nou director general. Costin Iordache este cel care ocupa funcţia de director financiar în cadrul companiei, a anunţat Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI).

"Astăzi, 4 ianuarie 2023, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM a luat act de ajungerea la termen a contractului de mandat al directorului general CEO -Mihăiță URSU, funcție deținută de acesta în ultimul an calendaristic și în perioada iunie 2020 - iunie 2021. 

În acest sens, ținând cont de necesitatea asigurării unei continuități în demersurile inițiate de către companie, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM l-a numit în funcția de Director General interimar pe domnul Costin IORDACHE, care la data numirii ocupa funcția de director financiar în cadrul companiei", se arată în comunicatul transmis de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii (MTI).

Cine este Costin Iordache, noul director TAROM

Costin Iordache a ocupat funcția de director financiar în cadrul companiei TAROM. Acesta a mai ocupat funcții de conducere și în cadrul companiilor Telekom, Salt Mobile și Dante International (eMAG). Costin Iordache a fost student la ASE, a făcut un BMA la Sheffield University Management School, iar mai apoi a urmat un program de leadership la European School of Management and Technology (ESMT) Berlin, potrivit CV-ului său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Cine este Costin Iordache, noul director TAROM. Ce companii a condus în trecut