Antena Meniu Search
x

Cine sunt cei doi pescari, dispăruți pe lacul Siutghiol, de aproape 14 ore. Scafandrii au adus la mal doar barca tinerilor

Este alertă pe lacul Siutghiol unde doi bărbaţi care au plecat la pescuit au fost daţi dispăruţi încă de aseară. Salvatorii de la ISU Constanţa au început imediat operaţiunile de salvare. Peste noapte misiunea a fost sistată dar pompierii şi scafandri au reluat căutările în această dimineaţă. Până acum au fost găsite doar barca şi mai multe plase de pescuit. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 08.01.2024, 13:50

Cei doi bărbați ar fi ieșit la pescuit seara trecută pe lacul Siutghiol, în zona localității Ovidiu. Pentru că nu s-au mai întors, rudele îngrijorate au alertat autoritățile.

Imediat, la fața locului, au venit scafandrii militari, care au început căutările. Autoritățile au găsit barca celor doi, prinsă în plasele pescărești, însă nici urmă de cei doi.

Căutările au fost reluate în această dimineață. Chiar și în aceste momente, cei doi bărbați de 21 și 30 de ani sunt căutați.Barca celor doi a fosta dusă la mal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cine sunt cei doi pescari, dispăruți pe lacul Siutghiol, de aproape 14 ore. Scafandrii au adus la mal doar barca tinerilor