Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cine sunt victimele tragediei de la Gherăeşti. Fata de 16 ani, aruncată pe şosea din taxi-ul strivit de TIR: primele imagini după accident

Un accident cumplit a avut loc în judeţul Neamţ. Un taximetru a intrat cu viteză într-un TIR. Trei pasageri erau în maşină - mama, fiica şi o nepoată. În urma impactului, una dintre fete - de 16 ani - a fost proiectată pe şosea. Medicii nu au mai putut să o salveze. Nici şoferul nu a putut fi resuscitat. Mama şi fiica au ajuns la spital.     

de Redactia Observator

la 12.10.2024 , 14:55

Accidentul a avut loc aseară, în jurul orei 18, pe o şosea din judeţul Neamţ. 

Andreea Atomei, IPJ Neamţ: În timp ce un bărbat de 62 de ani din municipiul Roman conducea un autoturism pe DC 52, a ajuns la intersecţia cu DN2, în afara localităţii Gherăeşti, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autotren condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani din judeţul Suceava.

Impactul a fost devastator. Toate cele patru persoane care se aflau în taxi au fost grav rănite.

Vezi și

Irina Popa, ISU Neamţ: Una a fost găsită în afara autoturismului, iar alte trei erau încarcerate. După ce au fost descarcerate, victimele au fost preluate în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Pe acelaşi subiect

Taximetristul şi o fată de 16 ani, morţi în accident

Din păcate, însă, două dintre acestea au murit. Este vorba despre şoferul taxiului şi fata de 16 ani, care a fost proiectată pe şosea în urma impactului. Celelalte două persoane, mamă şi fiică, de 57 şi respectiv 17 ani, au fost transportate la spitalul din Iaşi.

Tânăra de 16 ani decedată în accident era nepoata femeii. Poliţiştii investighează acum cazul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi s-a cerut vreodată şpagă în spitale?
Observator » Evenimente » Cine sunt victimele tragediei de la Gherăeşti. Fata de 16 ani, aruncată pe şosea din taxi-ul strivit de TIR: primele imagini după accident