Antena Meniu Search
x

Cisternă cu GPL şi TIR cu medicamente, ciocnire violentă pe DN7, în Vâlcea. Scurgeri de motorină pe şosea, oamenii din zonă au fost evacuaţi

Momente de panică sâmbătă dimineaţă pe DN 7, în judeţul Vâlcea. O cisternă încărcată cu GPL şi un autotren plin cu medicamente s-au ciocnit. Autorităţile au evacuat zona şi au stabilit un perimetru de siguranţă.

de Redactia Observator

la 16.09.2023, 09:52

"Poliţiştii rutieri intervin la accident rutier pe DN 7. Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit că, ar fi avut loc o coliziune între o cisternă încărcată cu GPL şi un autotren, în localitatea Racoviţa, km 221", a transmis, sâmbătă, IPJ Vâlcea.

Sursa citată a precizat că traficul este blocat total. ISU Vâlcea a menţionat că echipajele de la Staţia Brezoi au sosit la fata locului, au stabilit un perimetru de siguranţă si au evacuat persoanele din zona.

Scurgeri de motorină pe carosabil

"În urma recunoaşterii şi a măsuratorilor efectuate cu dozimetrul din doatare, nu sunt scurgeri de GPL sau depăşiri ale valorilor normale. Pe carosabil sunt scurgeri de motorină", anunţă ISU Vâlcea.

Centrul Infotrafic a menţionat că TIR-ul implicat în accident este încărcat cu medicamente, iar şoferul acestuia acuză dureri, urmând să fie evaluat medical.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cisternă cu GPL şi TIR cu medicamente, ciocnire violentă pe DN7, în Vâlcea. Scurgeri de motorină pe şosea, oamenii din zonă au fost evacuaţi