Antena Meniu Search
x

Colet cu 400 g de cocaină, trimis prin curier din Spania în Alba. Bărbat de 32 de ani, "săltat" de poliție în timp ce ridica pachetul cu un buletin fals

Un bărbat de 32 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost arestat preventiv la Alba Iulia pentru trafic de droguri de mare risc. Bărbatul a fost "săltat" de polițiști în timp ridica un colet trimis din Spania, care conținea 400 de grame de cocaină.

de Redactia Observator

la 11.05.2023, 16:18

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. 

Bărbatul a ridicat coletul cu un buletin fals

Astfel, la data de 9 mai a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au depistat, în flagrant delict, un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în momentul în care s-ar fi prezentat pentru a ridica un colet, în care se aflau 400 de grame de cocaină, de la o firmă de curierat din județul Alba. 

Din cercetări a rezultat că drogurile ar fi fost expediate din Spania, iar bărbatul care le-a ridicat ar fi prezentat o carte de identitate falsă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Colet cu 400 g de cocaină, trimis prin curier din Spania în Alba. Bărbat de 32 de ani, "săltat" de poliție în timp ce ridica pachetul cu un buletin fals