Antena Meniu Search
x

Constanța, trei accidente grave în decurs de câteva ore

A fost noaptea accidentelor în serie, în staţiunea Mamaia şi Constanţa. În decurs de câteva ore trei maşini s-au făcut praf, iar şapte oameni au ajuns la spital. Alcoolul şi viteza excesivă au fost principalele cauze ale accidentelor.

de Redactia Observator

la 01.09.2020, 11:08

Vezi și
  • Şapte oameni au fost răniţi şi au ajuns la spital.
  • Pe lângă băutură, şi viteza a fost una dintre cauze.

A fost noaptea accidentelor în Constanţa. Trei accidente grave s-au petrecut în decurs de câteva ore, în două dintre ele şoferii fiind băuţi.

Ultimul din seria de accidente a avut loc în jurul orei 3 dimineaţa. Doi tineri au fost răniţi, ambii pasageri într-un autoturism care circula spre Năvodari. Şoferul, care avea o alcoolemie de 0,40, a intrat cu viteză mare într-un sens giratoriu din Mamaia, s-a răsturnat şi a lovit un copac.

În accident au fost implicate două maşini, iar una dintre acestea s-a răsturnat şi a fost proiectată într-un copac. O persoană a fost prinsă între fiare şi a fost nevoie de pompieri pentru descarcerare. Doi tineri au fost răniţi grav şi au ajuns la spital.

Primul accident al nopţii s-a petrecut în jurul orei 22.00, pe bulevardul Mamaia din Constanţa. Un bărbat de 43 de ani, cu o alcoolemie de 1,23, a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 37 de ani. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane. Şi în acest caz a fost întocmit dosar penal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Constanța, trei accidente grave în decurs de câteva ore