Antena Meniu Search
x

Copil de 12 ani, în comă după ce a căzut de la etajul 2 al unui liceu din Târgoviște

Un copil de 12 ani este în comă, după ce a căzut pe casa scării de la etajul doi al unui liceu din Târgovişte. Băiatul participa la un concert de colinde şi se pare că s-a împiedicat când cobora, prăbuşindu-se apoi printre balustrade.

Vezi și

Un copil de 12 ani este în comă, după ce a căzut pe casa scării de la etajul doi al unui liceu din Târgovişte. Băiatul participa la un concert de colinde şi se pare că s-a împiedicat când cobora, prăbuşindu-se apoi printre balustrade. Medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte starea sa şi au decis să îl transfere la un spital din Capitală. Atenție, imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Apelul la 112 a venit după lăsarea serii. Copilul de 12 ani fusese găsit în agonie pe scări de către un profesor.

Băiatul, fiu al unui cadru didactic din liceu, s-ar fi împiedicat când cobora, ar fi trecut printre balustrade şi ar fi căzut apoi în gol de la etajul doi la etajul unu. Medicii l-au găsit inconştient, lovit la cap şi cu pierderi masive de sânge.

Elevul a fost intubat şi transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Târgovişte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Părinţii, ambii profesori, sunt în stare de şoc. Fiind în stare gravă, medicii au decis transferul copilului cu o ambulanţă la Spitalul "Bagdasar Arseni", din Capitală. Atât poliţiştii, cât şi Inspectoratul Şcolar au deschis anchete pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Copil de 12 ani, în comă după ce a căzut de la etajul 2 al unui liceu din Târgoviște