Antena Meniu Search
x

Copilul împuşcat la vânătoare în Vaslui fusese adus de tatăl său, ca să câştige bani

Un copil din Vaslui a fost împuşcat la o vânătoare de mistreţi şi a ajuns la spital. Deşi era minor, băiatul a fost luat de tatăl său pe post de gonaci.

Vezi și

Un copil din Vaslui a fost împuşcat la o vânătoare de mistreţi şi a ajuns la spital. Deşi era minor, băiatul a fost luat de tatăl său pe post de gonaci. Un vânător a tras într-un mistreţ, iar glonţul a ricoşat, din animalul rănit, în piciorul copilului. Poliţiştii, dar şi Inspectoratul Teritorial de Muncă au deschis anchete. 

Aflat la vânătoare pe post de gonaş, alături de tatăl său, copilul de 13 ani a fost împuşcat din greşeală. Vânătorul a ochit un porc mistreţ, dar glontele s-a înfipt în coapsa băiatului. Victima a fost transferată de urgenţă la spitalul din Bârlad.

Pentru că spitalul nu are secţie de chirurgie ortopedică pediatrică, s-a decis transferarea băiatului la Iaşi.

Victima a intrat direct în sala de operaţie. Cel care l-a accidentat, vânătorul de 37 de ani, s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Cazul a ajuns şi în atenţia ITM. Partida de vânătoare a avut loc pe fondul cinegetic din Cârja. O anchetă va stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Copilul împuşcat la vânătoare în Vaslui fusese adus de tatăl său, ca să câştige bani