Antena Meniu Search
x

Video Copil pus să dea startul unei curse ilegale de mașini, ziua în amiaza mare, pe un drum din Vâlcea. Imaginile filmate au ajuns pe mâna Poliţiei

E anchetă în Berbeşti, Vâlcea, după ce un copil a fost pus să dea startul unei curse ilegale de mașini. Imaginile, filmate pe un drum judeţean şi postate pe o reţea de socializare, au ajuns şi la Poliţie, care i-au identificat pe teribilişti după numerele de înmatriculare. 

de Redactia Observator

la 14.03.2023, 08:21

Vezi și

Cei doi tineri, de 21 şi 23 de ani, din Berbeşti, sunt cercetaţi acum pentru împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice. Le-au fost reținute permisele de conducere, unul dintre ei, cel care a fost surprins circulând pe contrasens, a fost şi amendat cu 1.450 de lei. 

Amicul său de curse a scăpat mai ieftin: cu o sancțiune de 580 de lei. În privinţa adolescentului, dar şi a micuţului care dau startul, poliţiştii au sesizat Direcţia de Protecţie a Copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Copil pus să dea startul unei curse ilegale de mașini, ziua în amiaza mare, pe un drum din Vâlcea. Imaginile filmate au ajuns pe mâna Poliţiei