Antena Meniu Search
x

Un copil care a fost răpit chiar de sub ochii părinţilor a fost găsit după 14 ani de căutări. Povestea puştiului a inspirat chiar şi un film

O poveste ca-n filme, la propriu, are protagonistă o familie din China. Acolo, părinţii şi-au regăsit copilul pierdut în urmă cu 14 ani. Băiatul, atunci în vârstă de 4 ani, a fost răpit de un bărbat care l-a ademenit cu o jucărie. Autorităţile au reuşit să-l găsească folosind teste ADN. În tot acest timp, părinţii l-au căutat fără oprire, iar cazul a fost sursă de inspiraţie pentru un film realizat în Hong Kong.

de Redactia Observator

la 07.12.2021, 18:12

Vezi și

Este îmbrăţişarea pe care aceşti părinţi au aşteptat-o timp de 14 ani. Sun Zhuo a fost răpit în octombrie 2007, când avea doar 4 ani. Camerele de supraveghere au surprins atunci momentul în care un bărbat ademeneşte copilul cu o jucările. "Îmi amintesc că am alergat pe străzi şi am strigat numele fiului meu în acea seară. Cel mai groaznic era când ajungeam într-o intersecţie şi nu ştiam în ce direcţie să merg", a declarat Sun Haiyang, tatăl băiatului.

Copilul era de negăsit. Cum ancheta poliţiei se mişca lent, părinţii au decis să îşi caute singuri fiul. Au vândut tot ce aveau pentru a oferi recompense celor care ofereau indicii despre băiatul lor. "Mi-am dat seama că 100.000 de yuani (13,280 dolari) nu erau suficienţi. Eram pregătit să cheltuiesc tot şi chiar să împrumut bani. Aşa că am crescut recompensa la 200.000 de yuani (26.560 dolari)", mai spune tatăl băiatului.

Povestea impresionantă a celor doi părinţi a atras atenţia unui producător din Hong Kong care a realizat filmul Dearest, în 2014. În cele din urmă, poliţia din Shenzen a dat de urma băiatului cu ajutorul testelor ADN. Cei care au fost implicaţi în răpirea sa sunt acum arestaţi. Între timp, poliţia a deschis o anchetă să vadă dacă părinţii adoptivi ai tânărului au fost şi ei implicaţi în răpire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un copil care a fost răpit chiar de sub ochii părinţilor a fost găsit după 14 ani de căutări. Povestea puştiului a inspirat chiar şi un film