Antena Meniu Search
x

Copilul sfâșiat de un câine în apă la Mamaia ar putea rămâne mutilat. Atacul s-a produs sub privirile tatălui său

Incident înfiorător pe plaja din Mamaia Nord. Un copil de patru ani a ajuns de urgenţă la spital după ce a fost muşcat de un câine. Şi nu vorbim de un câine vagabond, ci de unul de rasă, care era însoţit de stăpân. Asta deşi, teoretic, animalele nu au voie pe plajă.  

de Redactia Observator

la 10.08.2021 , 14:59

Pe lângă trauma suferită, băiatul ar putea rămâne acum mutilat pe viaţă. Starea băiatului este mult mai bună în acest moment, motiv pentru care medicii au decis să-l aexterneze marți dimineață. Asta după ce în cursul serii, ieri, a ajuns la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean din Constanța cu o plagă mușcată pe față.

Cum a fost mușcat copilul de câine pe plaja din Mamaia

Totul s-a întâmplat pe plaja din Mamaia Nord, seara trecută, atunci când băiatul se afla cu tatal sau în apă. Tot acolo era și animalul împreună cu stăpânul sau. La un moment dat câinele l-a atacat pe copil și l-a mușcat de față. Câinele Akita Inu nu este inclus într-una din categoriile de rase agresive. În schimb este un câine cu temperament foarte puternic care nu suportă să-i fie invadat spațiul.

Vezi și

În aglomerația de pe plajă și din apă este posibil să nu fi înțeles o mișcare bruscă a copilului, motiv pentru care l-a atacat și l-a mușcat. Poliția a deschis o anchetă penală iar la finalul cercetărilor stăpânul animalului riscă să primească o amendă între 10.000 și 20.000 de lei. Aceeasi amendă o riscă și administratorul plajei dacă se stabilește că i-a permis proprietarului să intre în apă cu animalul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Copilul sfâșiat de un câine în apă la Mamaia ar putea rămâne mutilat. Atacul s-a produs sub privirile tatălui său