Antena Meniu Search
x

Video Crimă la Roznov, în Neamţ. O tânără de 29 de ani s-a năpustit cu un cuțit asupra vecinului și l-a înjunghiat până l-a omorât. Ce a declanșat furia femeii

Furie criminală în oraşul Roznov din Neamţ. Atenţie, urmează informaţii cu puternic impact emoţional. O tânără de 29 de ani şi-a atacat vecinul, mai mare decât ea cu mai bine de două decenii şi l-a înjunghiat, cu cuţitul. Atacul a avut loc chiar în casa bărbatului de 52 de ani, iar loviturile i-au fost acestuia, fatale. 

de Angela Bertea

la 16.05.2024 , 14:11

Din primele informații, ar fi vorba despre un conflict spontan.

Cercetările sunt, însă, în plină desfășurare. Anchetatorii fac everificări și urmează să stabilească cu exactitate cum s-a întâmplat totul, de ce se afla femeia la locuința bărbatului și, mai ales, care au fost motivele care au dus la un asemenea gest. 

Filmul crimei din Roznov

Vezi și

Scenele violente au avut loc seara treciută, în jurul orei 20.30. Polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat ar fi fost înjunghiat. De urgență s-au constituit echipe mixte de cercetare, iar din primele verificări s-a stabilit că o tânără de 29 de ani l-ar fi înjunghiat pe bărbatul în vârstă de 29 de ani, din Roznov, provocându-i mai multe leziuni.

Pe acelaşi subiect

La fața locului a ajuns și un echipaj medical de la ambulanță. 45 de minute i-au fost aplicate manevre de resuscitare. Din nefericire, însă, fără rezultat, declarându-se decesul.

"La data de 15 mai a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost înjughiat. La fața locului au fost constituite echipe mixte de cercetări, rezultând faptul că, o tânără în vârstă de 29 de ani, persoană care locuiește fără forme legale în Roznov, folosindu-se de un cuțit i-ar fi aplicat mai multe lovituri unui bărbat în vârstă de 52 ani, din Roznov, provocându-i acestuia mai multe leziuni. Echipajul medical sosit la fața locului, a declarat decesul bărbatului", au transmis reprezentanţii IPJ Neamţ.

A fost deschis un dosar penal pentru omor, cercetările fiind continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Pachetului de pe lângă Tribunalu Neamț.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Evenimente » Crimă la Roznov, în Neamţ. O tânără de 29 de ani s-a năpustit cu un cuțit asupra vecinului și l-a înjunghiat până l-a omorât. Ce a declanșat furia femeii