Antena Meniu Search
x

Video Cum s-a produs tragedia de la ferma din Bacău. Trei muncitori care lucrau la negru, zdrobiţi de un planşeu prăbuşit. Doi tineri au scăpat ca prin minune

Accident de muncă dramatic. Trei oameni au pierit striviţi de tavanul prăbuşit al unei ferme agricole din judeţul Bacău. Muncitorii n-au mai avut nicio şansă. Au fost prinşi sub dărâmăturile fostului C.A.P.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 02.11.2023, 17:36

Vezi și

Trei persoane au murit, joi dimineața, surprinse sub dărâmături, după ce planșeul unei ferme agricole din localitatea Stănișești, județul Bacău, s-a dărâmat. "Incidentul s-a petrecut în acestă dimineaţă, cu puţin înainte de ora 9. Cinci persoane se aflau în hală la momentul respectiv, proprietarul fermei şi patru bărbaţi de aici, din localitate, care lucrau fără forme legale. Veniseră la muncă cu ziua, pentru a monta un stâlp suplimentar de rezistanţă, chiar la podul care s-a prăbuşit - pod în care erau depozitate câteva zeci de tone de porumb", spune Clara Mihociu, reporter Observator.

Muncitori striviţi sub plafonul unei ferme

"Doar că, în timp ce făceau aceste manevre, ceva nu a funcţionat corespunzător, podul s-a prăbuşit şi i-a prins pe trei dintre bărbaţi sub boabele de porumb şi dărâmături. În cele din urmă, în momentul în care au ajuns echipajele de prim ajutor de la SMURD, Ambulanţă, dar şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, s-a constatat pe loc decesul unuia dintre bărbaţi, iar pentru alţi doi s-au făcut manevre de resuscitare, însă fără succes", adaugă Clara Mihociu, reporter Observator.

"Doi tineri de 19 şi 21 de ani, care se aflau în hală la momentul respectiv, au reuşit să scape cu viaţă - s-au ferit la timp, însă au rămas în stare de şoc. S-au deschis mai multe anchete în acest caz, atât la Inspectoratul teritorial de Muncă, dar şi la Poliţie pentru ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor de siguranţă în muncă", transmite Clara Mihociu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cum s-a produs tragedia de la ferma din Bacău. Trei muncitori care lucrau la negru, zdrobiţi de un planşeu prăbuşit. Doi tineri au scăpat ca prin minune