Antena Meniu Search
x

Video Cumpăna prin care a trecut o gravidă din București, în ambulanță. Un șofer era s-o spulbere: "Să zică mersi că nu s-a întâmplat altceva"

O ambulanţă care ducea la spital o femeie însărcinată s-a răsturnat azi-dimineaţă la Bucureşti. O maşină a lovit-o în lateral într-o intersecţie. Bărbatul de la volan pretinde că nu a văzut salvarea şi că a trecut pe verde. Este anchetat de poliţişti, pentru că şoferul ambulanţei spune că avea girofarul şi sirena pornite. 

de Redactia Observator

la 07.05.2023, 19:42

Vezi și

Ambulanţa mai avea trei kilometri până să ajungă la spital. S-a răsturnat la intersecţia străzilor Drumul Sării şi Constantin Marinescu, când din dreapta a venit cu viteză mare un automobil. Şoferul acestuia nu a putut să evite impactul. 

Șoferul ambulanţei: La viteza aia pe care a avut-o, că el zice că n a avut viteză, păi dacă nu avea viteză maşina nu era aşa. Șoferul să zică mersi că nu s-a întâmplat altceva.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit - gravida era pe targă, cu dispozitive de siguranţă, iar şoferul şi asistentul aveau centurile puse. 

Tot mai multe accidente cu ambulanțe în București

Accidentele în care sunt implicate ambulanţe sunt dese în traficul stresant din Bucureşti. Luna trecută, o salvare s-a răsturnat în apropiere de Palatul Cotroceni şi cinci oameni au fost răniţi. Iar în martie, două ambulanţe s-au răsturnat în Capitală, lovite de mașinile unor şoferi neatenţi.

Legea spune clar: vehiculele de poliţie, salvare şi pompieri au prioritate în intersecţii când sunt în misiune şi semalizează acest lucru cu sirena şi girofarul. În afara intersecţiilor, şoferii sunt obligaţi să oprească imediat pe dreapta, ca să le facă loc. Dacă nu respecţi regula, eşti amendat cu 1.160 de lei şi rămâi fără permis două luni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cumpăna prin care a trecut o gravidă din București, în ambulanță. Un șofer era s-o spulbere: "Să zică mersi că nu s-a întâmplat altceva"