Antena Meniu Search
x

Video Ambulanţă care ducea la spital o femeie însărcinată, răsturnată în Bucureşti. O maşină a lovit-o în lateral într-o intersecţie

O ambulanţă care ducea la spital o femeie însărcinată s-a răsturnat azi-dimineaţă în Bucureşti. O maşină a lovit-o în lateral într-o intersecţie. Bărbatul de la volan pretinde că nu a văzut-o şi că a trecut pe verde, deşi şoferul salvării spune că avea sirena şi girofarul pornite. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. O altă ambulanţă a preluat pacienta care a ajuns cu bine la spitalul Universitar.

de Redactia Observator

la 07.05.2023, 13:23

Vezi și

Autosanitara care ducea o gravidă la spital şi mergea cu semnalele acustice şi luminoase pornite a fost lovită din lateral de un autoturism şi s-a răsturnat. În urma accidentului nimeni nu a fost rănit.

Ambulanţa avea semnalele acustice şi luminoase pornite

Accidentul s-a produs la intersecţia dintre Drumul Sării şi strada Constantin Marin. Autospeciala transporta la Spitalul Universitar o gravidă în 37 de săptămâni, cu membranele rupte, şi a fost lovită din lateral de un autovehicul Volkswagen, a declarat pentru news.ro managerului SABIF, Alis Grasu.

Ambulanţa avea semnalele acustice şi luminoase pornite. În urma impactului autosanitara s-a răsturnat, însă nici membrii echipajului şi nici pacienta nu au fost răniţi. Femeia a fost preluată de o altă ambulanţă şi dusă la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Ambulanţă care ducea la spital o femeie însărcinată, răsturnată în Bucureşti. O maşină a lovit-o în lateral într-o intersecţie