Antena Meniu Search
x

Video Cutia cu donaţii pentru copii săraci, furată fără jenă dintr-un magazin din Ploieşti. Bărbatul a fost filmat

O antreprenoare care deţine un stand de bijuterii într-un centru comercial din Ploieşti şi care strângea, de la clienţii magazinului, donaţii pentru copiii aflaţi în dificultate, cere ajutorul internauţilor pentru a găsi un hoţ care i-a furat urna cu donaţii.

de Redactia Observator

la 08.04.2023, 13:51

Cutia cu donaţii pentru copii săraci, furată fără jenă dintr-un magazin din Ploieşti
Cutia cu donaţii pentru copii săraci, furată dintr-un magazin din Ploieşti - Facebook

O femeie care administrează un magazin de bijuterii hand-made din incinta unui centru comercial din zona centrală a Ploieştiului cere ajutorul internauţilor pentru a găsi un bărbat care a furat urna în care magazinul adună de la clienţi donaţii pentru copiii aflaţi în dificultate. Femeia a postat pe internet un mesaj prin care cere celor care îl recunosc pe bărbat să îi transmită.

Cutie cu donaţii, furată din magazin

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Administratorul magazinului a declarat, vineri, pentru news.ro, că în urnă se adună bani de la clienţi, iar magazinul punea la rândul său câte 10 lei seara. În momentul în care cutia cu donaţii a fost furată, în ea se aflau aproximativ 200 de lei, iar banii erau destinaţi unui băiat dintr-o familie din Mizil. Furtul a avut loc joi seară, cu câteva minute înainte de închiderea magazinului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cutia cu donaţii pentru copii săraci, furată fără jenă dintr-un magazin din Ploieşti. Bărbatul a fost filmat