Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video De ce redeschid procurorii dosarul morţii mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, la 4 ani după tragedie. Soţul artistei e principalul suspect

La patru ani de la moartea suspectă a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, procurorii din Iaşi au decis redeschiderea dosarului. Soţul artistei, pianistul Codrin Nicoară, este principalul suspect și urmează să fie reaudiat. Bărbatul a fost deja trimis în judecată, dar doar pentru infracțiunea de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. 

de Clara Mihociu

la 13.05.2024 , 14:35

Potrivit anchetatorilor, cercetarea la faţa locului s-ar fi făcut târziu şi a fost clasificată drept defectuoasă, motiv pentru care acum s-a decis redeschiderea cercetării acestui caz şi pentru fapta de omor, deşi în primă fază fusese clasat dosarul pentru această faptă pentru că nu ar fi existat destule probe.

De la început s-a vorbit despre condiţiile suspecte în care mezzosoprana Macsim Nicoară a căzut pe scări în locuinţa sa în seara zilei de 9 mai, în urmă cu 4 ani. De altfel, soţul ei este în continuare principalul suspect şi ar urma în această săptămână să fie reaudiat în acest caz de către cei de la IGPR. Mai mult decât atât, pe numele acestuia este deja trimis în judecată un dosar, pentru faptul că nu ar fi apelat la timp serviciile de urgenţă.

S-a întâmplat totul în seara de 9 mai, acesta a anunţat totul abia a doua zi, abia după ce şi-a sunat mama şi a chemat-o la domiciliu. A susţinut încă de la bun început că totul a fost un accident şi că femeia ar fi consumat alcool, însă tot atunci se vorbea şi despre faptul că pe corpul artistei ar fi fost mai multe leziuni care nu s-ar fi putut explica prin căderea accidentală de pe scări. 

Vezi și
Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » De ce redeschid procurorii dosarul morţii mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, la 4 ani după tragedie. Soţul artistei e principalul suspect