Antena Meniu Search
x

Video De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe

Dacă ne gândim la alte excentricităţi pe care suntem tentaţi să le facem în aceste zile. Cum ar fi să cumpărăm un kilogram de cireşe pe care, în afara Bucureştiului, pe DN 1 le găsim cu 100 de lei kilogramul. Adică aproape 22 de dolari. Din fericire, nu sunt aceleaşi preţuri peste tot. Contează de unde le luăm.

Alin Stan
de Alin Stan

la 06.05.2024, 12:35

Vezi și

Livezile au prins culoare la Păuleşti, culoarea cireşelor de mai. Fructele au început deja să se coacă şi sunt gata să fie vândute la margine de drum de către toţi localnicii care au livezi aici.

De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine?

Localitatea este vestită pentru numărul cireşilor de mai şi totodată în această lună aici se organizează şi un festival al fructelor în care toţi localnicii se vor bate în gusturi şi în fructele cât mai zemoase. 

Aici kilogramul de cireşe se vinde cu 20-25 de lei, 30 maximum, pe când în pieţe sau în supermarketuri găsim acelaşi kilogram de cireşe şi cu 70 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe