Antena Meniu Search
x

Video Descoperire macabră în Valea Usturoiului. Trupul unui bărbat, spânzurat în copac, a zăcut în pădure mai bine de 10 zile

Descoperire macabră într-o pădure din Maramureş, în zona numită Valea Usturoiului. Cadavrul unui bărbat a fost descoperit de localnici, spânzurat la o înălţime considerabilă deasupra solului, de crengile unui copac. Trupul fără viaţă s-ar fi aflat acolo timp de peste 10 zile.

de Redactia Observator

la 07.11.2021, 16:18

Vezi și

Imagini cu puternic impact emoţional, filmate într-o pădure din Maramureş. Polițiştii din Baia Mare au fost alertaţi de către un cetăţean că în zona Valea Usturoiului a fost descoperit un cadavru, spânzurat la înălţime de crengile unui copac. Potrivit primelor informaţii primite de IPJ Maramureș, ar fi fost vorba despre trupul neînsufleţit al unui bărbat tânăr, de aproximativ 20 - 30 de ani. O echipă de cercetare a Poliţiei, dar și salvamontiștii s-au deplasat la fața locului pentru cercetări amănunţite. Aceştia urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Trupul bărbatului spânzurat, descoperit după mai bine de 10 zile

Conform unor surse locale, este vorba despre un caz de sinucidere. Bărbatul s-ar fi spânzurat, iar trupul său ar fi rămas în pădure timp de peste 10 zile. Ipoteza a fost confirmată şi de medicii legişti, care cred, de asemenea, că victima avea în jur de 30 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Descoperire macabră în Valea Usturoiului. Trupul unui bărbat, spânzurat în copac, a zăcut în pădure mai bine de 10 zile