Antena Meniu Search
x

Video Descoperire macabră într-un bloc din Bucureşti: soţ şi soţie, găsiţi morţi în apartament. Ce au declarat vecinii

Moarte învăluită în mister în Bucureşti. Un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, au fost găsiţi morţi, aseară, în propria locuinţă.

de Redactia Observator

la 03.05.2022, 09:01

Vezi și

Cei doi locuiau într-un apartament de la etajul şase al unui bloc din sectorul 3 al Capitalei. Vecinii spun că sămbătă ar fi auzit zgomot din apartamentul cu pricina. Sora femeii decedate ar fi sunat-o în repetate rânduri pe aceasta, fără ca cineva să-i răspundă. A decis apoi să meargă acasă la sora sa, să vadă ce s-a întâmplat cu ea. Aşa a descoperit nenorocirea. Ambele victime prezentau urme de violenţă pe corp. Potrivit unor surse, bărbatul de 62 de ani şi-ar fi înjunghiat soţia de 52 de ani, apoi şi-ar fi pus capăt zilelor. Trupurile neînsufleţite au fost ridicate şi transportate la INML în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. Prima ipoteză luată în calcul de anchetatori este cea a unei crime, urmată de o sinucidere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Descoperire macabră într-un bloc din Bucureşti: soţ şi soţie, găsiţi morţi în apartament. Ce au declarat vecinii