Antena Meniu Search
x

Descoperire macabră pe un câmp din Dâmboviţa. Cadavrul unei persoane, găsit în apropiere de ieşirea de pe autostrada A1

Cadavrul unei persoane a fost găsit, vineri, pe câmp, în judeţul Dâmboviţa, în apropierea bretelei de ieşire de pe autostrada A1.

de Redactia Observator

la 05.04.2024, 21:09

Descoperire macabră pe un câmp din Dâmboviţa. Cadavrul unei persoane, găsit în apropiere de ieşirea de pe autostrada A1
Descoperire macabră pe un câmp din Dâmboviţa. Cadavrul unei persoane, găsit în apropiere de ieşirea de pe autostrada A1 - Shutterstock

”La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 15:15, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Petreşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe câmpul din apropierea bretelei de ieşire de pe autostrada A1, în satul Olteni, a fost observat cadavrul unei persoane”, a transmis, vineri seară, IPJ Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că a fost constituită o echipă complexă de cercetare, condusă de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, iar toate activităţile sunt în curs de desfăşurare, scrie news.ro.

Deocamdată, anchetatorii nu au precizat dacă este cadavrul unei femei sau al unui bărbat şi dacă victima a fost sau nu identificată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Descoperire macabră pe un câmp din Dâmboviţa. Cadavrul unei persoane, găsit în apropiere de ieşirea de pe autostrada A1