Antena Meniu Search
x

Video Dezastrul lăsat în urmă de mai mulți tineri care au închiriat o vilă de Revelion, în București. Proprietarul și-a pus mâinile în cap, a doua zi

Ca la balamuc. Aşa au înţeles să se distreze mai mulţi tineri în Bucureşti. Au închiriat o vilă pentru Revelion şi până dimineaţă au distrus tot în ea. N-a rămas nimic întreg, nici măcar pereţii. În plus, au vândut bilete la intrare și au organizat o adevărată petrecere underground, cu droguri, băutură și arme. Dimineață, proprietarul şi-a pus mâinile în cap, mai ales că nu are asigurare. Ne-a trimis imagini pe Fii Observator şi am mers şi noi să vedem dezastrul.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 03.01.2022, 10:11

Vezi și

În ajunul Anului Nou, tinerii l-au sunat pe proprietar. Găsiseră numărul pe internet și i-au spus că își caută un loc unde să petreacă Revelionul. Bucuros că are ocazia să facă un ban cinstit în ultima zi din an, bărbatul a oferit locul spre închiriere. Abia dimineaţă şi-a dat seama că s-a ales cu o pagubă de mii de euro. Şi-a găsit casa ca într-un film de groază.

Babu Iancu, proprietar locație: Se pare că au fost vreo 20-30... Aveau săbii, macete. Se juca unul cu o macetă pe aici... Sigur s-au bătut. Când am venit eu erau niște șervețele cu sânge.

Distracția a fost întreruptă când unul dintre ei și-a dat seama că sunt filmați de camerele montate în vilă. Au spart biroul proprietarului, au smuls cablurile sistemului de supraveghere și au continuat petrecerea nebună. Banii pe care tinerii i-au plătit pentru cazare au fost rapid recuperați. Ar fi organizat o adevărată petrecere underground, la care accesul se făcea doar pe baza biletelor tăiate la intrarea în vilă. Totul fără știrea proprietarului.

Pagube de zeci de mii de lei, după "petrecerea" tinerilor din București

Pe acelaşi subiect

Bogdan Dinu, reporter Observator: 3500 de lei, atât au plătit tinerii pentru o noapte de distracție. Proprietarul trebuie să scoată, însă, din buzunar de cel puțin 20 de ori suma pentru a-și recupera investiția.

Babu Iancu, proprietar locație: Eu cred că a fost o petrecere tematică de distrugere... Au spart cinci uși, patru televizoare, plus tablouri...

După ce au distrus tot ce se putea distruge, spre dimineaţă petrecăreţii au plecat la casele lor. Niciunul dintre ei nu-i mai răspunde acum la telefon bărbatului de la care au închiriat casa. Proprietarul a făcut plângere la poliție și speră să își recupereze, măcar parțial, investiția.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Dezastrul lăsat în urmă de mai mulți tineri care au închiriat o vilă de Revelion, în București. Proprietarul și-a pus mâinile în cap, a doua zi