Antena Meniu Search
x

Video Distracţia la final, după 4 zile şi 4 nopţi. Vama Veche, în ultima zi de minivacanţă de 1 Mai

Au dansat până-n zori, au văzut răsăritul de pe plajă, iar cei mai curajoşi au făcut chiar şi o baie în mare. Dar, iată, visul frumos s-a terminat! Am intrat în ultima zi de minivacanţă iar distracţia la malul mării se apropie de final. După patru zile şi patru nopţi de petrecere, românii se pregătesc să se întoarcă spre casă, iar asta pentru că cei mai mulţi dintre ei revin de mâine la muncă. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 01.05.2023, 13:40

Vezi și

Aici, în Vama Veche este liniştea de după furtună. Sute de tineri au cântat noaptea trecută cât i-au ținut plămânii şi au dansat până le-au cedat picioarele.

Se lasă liniştea peste Vamă 

A fost atmosfera de Vamă pe care o cunoşteam dinaintea pandemiei. Deşi după lăsarea întunericului s-a lasat şi frigul, nimic nu i-a oprit să se distreze, să lanseze lampioane sau să danseze în jurul focului de tabără.

Dimineaţa, toţi au venit să vadă răsăritul, au fost cu adevărat momente magice. Acum, la 6-7 ore distanţă, e linişte. Plaja nu e goală, ba chiar sunt foarte mulţi care au ales să doarmă sub soare, direct pe nisip. La cele aproape 20 de grade Celsius de astăzi, cel mai probabil urmează şi o baie în mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Distracţia la final, după 4 zile şi 4 nopţi. Vama Veche, în ultima zi de minivacanţă de 1 Mai