Antena Meniu Search
x

Video Doar un miracol le-a salvat viaţa celor doi tineri spulberaţi de un vitezoman, în Ialomiţa. În ce stare se află acum adolescenţii

Supravieţuire incredibilă! Trei adolescenţi loviţi de o maşină pe o şosea din Ialomiţa au scăpat cu viaţă. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional! 

de Redactia Observator

la 15.10.2023, 14:17

Vezi și

 Cei doi adolescenţi răniţi în urma accidentului au supravieţuit miraculos, unul dintre ei care a scăpat cu răni mai uşoare are câteva zgărieturi şi o durere în zona spatelui, a fost externat din Spitalul Grigore Alexandrescu chiar a doua zi, celălalt care a fost răni mai grav are o mână în ghips şi câteva fracturi în zona feţei şi a ajuns acasă în această dimineaţă.

Şoferul a fost cel care a sunat după ajutoare

Accidentul s-a produs pe data de 13, în localitate Răduleşti din judeţul Ialomiţa. Şoferul venea cu viteză şi a intrat în plin în grupul de 4 adolescenţi mergeau pe marginea şoselei. Unul dintre ei a căzut inconştient pe asfalt iar un altul a fost aruncat câţiva metri în şanţ.

Şoferul este cel care a chemat ambulanţa, copiii au fost transferaţi la spital în Capitală. Cel care se afla la volna nu consumase nici alcool, nici droguri. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Doar un miracol le-a salvat viaţa celor doi tineri spulberaţi de un vitezoman, în Ialomiţa. În ce stare se află acum adolescenţii