Antena Meniu Search
x

Galerie foto Doi adulţi şi doi copii, cu arsuri grave la spital după o explozie într-un apartament din Timiş. Alte 45 de persoane s-au evacuat

45 de persoane au fost evacuate, sâmbătă, dintr-un bloc din Giarmata, județul Timiș, în urma exploziei unei butelii într-un bloc. Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite.

de Redactia Observator

la 09.12.2023, 13:23

Explozia buteliei s-a produs la etajul 1 al unui imobil situat pe strada Industriilor, în localitatea Giarmata, potrivit ISU Timiș.

A fost alertat de urgență Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere, o autoscară mecanică, trei echipaje SMURD, dintre care, unul cu medic, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, două ambulanțe SAJ, dintre care, una cu medic și un microbuz de transport persoane din cadrul Detașamentului 2 Timișoara.

În sprijin au intervenit și pompierii voluntari ai comunei Giarmata.

4 victime la spital

„În urma evenimentului, 45 persoane s-au autoevacuat, rezultând patru victime (2 adulți și doi minori, din apartamentul în cauză). Au fost afectate două apartamente, pe o suprafață de aproximativ 20 mp, fiecare”, transmite ISU Timiș.

Cele patru victime au fost transportate la spital de către echipajele medicale, prezentând arsuri de gradul II pe 10-20% din suprafața corporală. Au fost afectate două apartamente, pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp, fiecare.A fost anunțat distribuitorul rețelei de gaze naturale și Inspectoratul de Stat în Construcții Timiș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Doi adulţi şi doi copii, cu arsuri grave la spital după o explozie într-un apartament din Timiş. Alte 45 de persoane s-au evacuat