Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi copii şi-au salvat de la moarte mama, ameninţată de tatăl lor. Băiatul s-a aruncat în calea cuţitului, iar sora lui a sunat la poliţie

Caz tulburător la Suceava unde doi copii şi-au salvat de la moarte mama care era ameninţată cu un cuţit de soţul ei. Băiatul în vârstă de 11 ani a încercat să-i ţină piept tatălui furios, dar a fost și el agresat. Când a văzut că vieţile le sunt în pericol, fata de 15 ani a sunat la 112.

de Angela Bertea

la 27.05.2024 , 13:29

Femeia şi soţul ei au împreună 8 copii Femeia şi soţul ei au împreună 8 copii

Femeia şi soţul ei au împreună 8 copii, însă nu mai locuiesc împreună de 2 luni. Mama s-a mutat intr-o alta casa împreună cu toţi copiii. 

Politiştii au deschis un dosar pentru violenţă în familie şi au emis ordin de protecție provizoriu, față de bărbat. Agresorul trebuie să păstreze o distanţă minimă de 50 de metri faţă de soţie şi copii şi faţă de reşedinţa victimelor.

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Doi copii şi-au salvat de la moarte mama, ameninţată de tatăl lor. Băiatul s-a aruncat în calea cuţitului, iar sora lui a sunat la poliţie