Antena Meniu Search
x

Doi elevi dintr-un centru de plasament din Iaşi au obţinut printre cele mai mari medii la Bacalaureat

Doi absolvenţi de liceu, dintr-un centru de plasament din Iaşi, au obţinut printre cele mai mari medii la exmenul de Bacalaureat. Narcisa a obţinut media 9,93, iar Ştefan - cea mai mare medie din liceul în care învaţă, 9,61.

de Redactia Observator

la 06.07.2021, 11:59

Doi elevi dintr-un centru de plasament din Iaşi au obţinut printre cele mai mari medii la Bacalaureat
Doi elevi dintr-un centru de plasament din Iaşi au obţinut printre cele mai mari medii la Bacalaureat - Facebook

Narcisa şi Ştefan, doi beneficiari ai Centrului de Servicii Sociale Bucium din Iaşi, au promovat examenele Bacalaureatului cu unele dintre cele mai mari note, a anunţat, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe.

"Am primit cu bucurie, cu mândrie și emoție, vestea că cei doi tineri absolvenți de liceu aflați în grija colegilor noștri de la Centrul de Servicii Sociale Bucium, au promovat bacalaureatul cu note extraordinare. 

Narcisa a obținut 10 la fizică, 10 la matematică și 9.80 la limba română, o medie excepțională de 9.93. Ștefan, un alt tânăr sârguincios a luat 10 la fizică, 9,50 la limba română și 9,35 la matematica deci o medie de 9,61. Ștefan a reușit prin această performanță să obțină prima medie la examenul de bacalaureat din întreg liceul Gheorghe Asachi. 

Îmi doresc ca această generație, precum și cele viitoare, să aibă toți această perspectivă și să realizeze că și notele mari pregătesc un copil pentru viață", a scris fostul ministru, pe Facebook. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi s-a întâmplat să vă împrumutaţi pentru a merge în concediu?
Observator » Evenimente » Doi elevi dintr-un centru de plasament din Iaşi au obţinut printre cele mai mari medii la Bacalaureat