Antena Meniu Search
x

Foto Doi muncitori din Gorj, prinși sub un mal de pământ în timp ce lucrau la rețeaua de apă

Doi bărbați au fost prinși sub un mal de pământ în comuna gorjeană Plopșoru. Pompierii au fost sesizați cu privire la faptul că un mal de pământ s-a surpat peste o persoană. Când au ajuns la fața locului, salvatorii și-au dat seama că sunt două persoane care au nevoie de ajutor. Este vorba despre un bărbat de 47 de ani, iar altul de 49 de ani. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 26.01.2023, 14:32

Doi muncitori din Gorj, prinși sub un mal de pământ

"În jurul orei 11:00 am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un mal de pământ care s-a surpat peste o persoană în comuna Plopșoru. La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Turceni și Detașamentul de Pompieri Târgu-Jiu cu o autospecială pentru descarcerare, un autocamion, un container multirisc, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ Gorj. Persoana care a fost surprinsă sub malul de pământ a fost scoasă, este în stare de conștientă și este evaluată medical de către echipajele specializate sosite la fata locului", au transmis reprezentanții ISU. Când au ajuns la fața locului, pompierii au găsit doi bărbați prinși sub malul de pământ. Amândoi conștienți.

Echipajele sosite la fața locului au constatat că două persoane de sex masculin în vârsta de 47, respectiv 49 de ani, au fost scoase de sub malul de pământ de către colegii alături de care efectuau lucrările la rețeaua de apa. Cele două persoane au fost evaluate medical la fața locului, iar apoi au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Doi muncitori din Gorj, prinși sub un mal de pământ în timp ce lucrau la rețeaua de apă