Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Doi șoferi din Dej s-au bătut în trafic, unul dintre ei l-a călcat intenționat cu mașina pe celălalt

O bătaie între doi șoferi, pe un drum din Dej, la finalul căreia unul dintre ei l-a lovit intenționat cu mașina pe celălalt, a fost filmată de o cameră de supraveghere. Agresiunea a avut loc vineri, 22 aprilie. Reținut inițial pentru 24 de ore, șoferul agresiv a fost eliberat și este cercetat sub controlul judiciar.

De Redactia Observator la 24.04.2022, 15:16
Vezi și

Conform polițiștilor, la data de 22 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Mica, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și părăsirea locului accidentului.

Cercetările au fost demarate în cursul aceleași zile, când, prin intermediul unui apel efectuat în jurul orei 18.00, la SNUAU 112, se reclama agresarea fizică a unui bărbat, pe raza municipiului Dej, pe fondul unor neînțelegeri în trafic. 

Șoferul agresor este cercetat sub control judiciar

În fapt, între doi participanți la trafic, bărbați de 39 și 49 de ani ar fi avut loc o stare conflictuală, cel din urmă manifestându-se agresiv verbal și fizic. Apoi, în momentul punerii în mișcare a autoturismului în care se afla, l-ar fi acroșat pe bărbatul de 39 de ani, care se afla lângă autovehicul.

Au fost demarate activități în vederea depistării acestuia, fiind identificat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, iar agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

Ulterior, față de acesta a fost dispus controlul judiciar.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Doi șoferi din Dej s-au bătut în trafic, unul dintre ei l-a călcat intenționat cu mașina pe celălalt