Antena Meniu Search
x

Doi tineri din Vâlcea şi-au făcut droguri cu acetonă şi spray de insecte. Jandarmii i-au găsit pe o bancă, în parc

Doi adolescenţi de 17 şi 19 ani din Râmnicu-Vâlcea au fost prinşi de jandarmi într-un parc având asupra lor substanţe interzise. Unul dintre ei a recunoscut autorităţilor că şi-a preparat singur drogurile, folosind fragmente vegetale îmbibate cu acetonă și spray pentru insecte.

de Redactia Observator

la 10.10.2023, 22:09

- Shutterstock

Marți după-amiaza, doi tineri de 17 și 19 de ani, care se aflau pe o bancă din cartierul Ostroveni al municipiului Râmnicu Vâlcea, la vederea echipajului de jandarmi, s-au ridicat brusc și au încercat să evite contactul cu forțele de ordine, comportându-se suspect.

Adolescenţi prinşi în parc cu droguri preparate din plante cu acetonă şi spray de insecte

Ulterior, jandarmii vâlceni i-au oprit și legitimat, după care au efectuat un control corporal preventiv, în urma căruia au descoperit, asupra unuia dintre tineri, fragmente vegetale suspectate că ar putea fi interzise, precum și un cuțit.

„La întrebarea privind proveniența acestor fragmente vegetale, tânărul a explicat jandarmilor că le-a pregătit el însuși. Conform declarației sale, acestea ar fi plante îmbibate cu acetonă și spray pentru insecte, pe care intenționa să le consume singur, folosindu-le pentru a-și confecționa o țigară”, transmite Jandarmeria, potrivit Mediafax.

Actele întocmite, împreună cu substanțele și cuțitul confiscate, vor fi predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Vâlcea, pentru continuarea cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Doi tineri din Vâlcea şi-au făcut droguri cu acetonă şi spray de insecte. Jandarmii i-au găsit pe o bancă, în parc