Antena Meniu Search
x

Curs valutar

DOLIU în lumea muzicii! Basistul unei trupe din Cluj-Napoca a murit într-un accident rutier. Tânărul de 28 de ani se întorcea de la Street Food Festival

Basistul trupei clujene FUNKorporation, Szanto Lorand, a decedat, sâmbătă, într-un accident rutier produs în localitatea clujeană Negreni.

de Redactia Observator

la 21.05.2017 , 13:34

Basistul trupei clujene FUNKorporation, Szanto Lorand, a decedat, sâmbătă, într-un accident rutier produs în localitatea clujeană Negreni.

Tânărul de 28 de ani se întorcea alături de trupa sa de la un concert susținut, în Oradea, la Street Food Festival. Trupa clujeană se opriseră pentru o pauză în afara părții carosabile, într-o parcare, când un șofer adormit la volan a ieșit cu camioneta de pe șosea, proiectându-l pe Szanto Lorand în albia unui râu, la 20 de metri de la locul accidentului.

În urma impactului, acesta și-a pierdut viața, în timp ce un coleg a fost rănit.

Articolul continuă după reclamă

"Cu durere sfâșietoare vă anunțăm că în data de 20 mai 2017, basistul și prietenul nostru drag s-a stins din viață din cauza unui tragic accident rutier”, au scris colegii lui Szanto Lorand pe pagina de Facebook a trupei FUNKorporation.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Șoferul care ar fi adormit la volan s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, scrie bihon.ro.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » DOLIU în lumea muzicii! Basistul unei trupe din Cluj-Napoca a murit într-un accident rutier. Tânărul de 28 de ani se întorcea de la Street Food Festival