Antena Meniu Search
x

Dosar penal după ce un copil de 7 ani a fost muşcat de câine, în Borca. Băiatul se juca pe o stradă din localitate

Un copil în vârstă de 7 ani a fost muşcat de un câine, în timp ce se juca pe stradă, în localitatea Borca din judeţul Neamţ. Proprietarul animalului s-a ales cu dosar penal. 

de Redactia Observator

la 19.05.2023, 10:00

Dosar penal după ce un copil de 7 ani a fost muşcat de un câine, în Borca - Shutterstock

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din localitatea Borca după ce câinele acestuia ar fi muşcat un copil în vârstă de 7 ani, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că un minor de 7 ani, care se juca pe un drum public, din localitatea Borca, ar fi fost muşcat de un câine, aparţinând unui bărbat, de 50 ani, din Borca, lăsat nesupravegheat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu, potrivit Agerpres.

Poliţiştii continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Dosar penal după ce un copil de 7 ani a fost muşcat de câine, în Borca. Băiatul se juca pe o stradă din localitate