Antena Meniu Search
x

Video Dosar penal pentru un bărbat din Vâlcea care și-ar fi incendiat locuința. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a stinge flăcările

Panică la Râmnicu Vâlcea, după ce un bărbat ar fi dat foc garsonierei în care locuia. 30 de locatari ai blocului au reuşit să se autoevacueze. Iar la sosirea echipajelor de ajutor, alţi 15 oameni au fost scoşi de pompieri. Din fericire, focul nu s-a extins şi la alte locuinţe. Doar casa scării a fost inundată de fum. Un bărbat de 70 de ani a fost transportat în stare gravă la spital, după ce s-a intoxicat. Bărbatul la care a pornit incendiul a fost internat la spital pentru probleme psihice. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru distrugere din culpă. 

de Redactia Observator

la 23.06.2023, 22:08

Vezi și

Un incendiu a izbucnit, joi noapte, la o garsonieră situată la etajul al treilea al unui bloc din municipiul Râmnicu Vâlcea, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Două etaje ale clădirii au fost inundate cu fum. Cincisprezece locatari au fost evacuaţi de pompieri, alte persoane ieşind singure din imobil. Cinci oameni au fost evaluaţi de echipajele medicale, trei dintre ei fiind apoi transportaţi la spital.

Potrivit ISU Vâlcea, incendiul a izbucnit, joi noaptea, la etajul 3 al unui bloc cu patru etaje de pe strada Decebal din Râmnicu Vâlcea, acolo fiind trimise două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoplatformă, o descarcerare, o autospecială de transport victime multiple. Pompierii militari au evacuat 15 persoane, iar echipajele SMURD si SAJ au evaluat medical 5 persoane. Trei dintre acestea au fost transportate la spital de ambulantele SAJ. Alte persoane au ieşit singure din imobil, până la sosirea pompierilor militari. Incendiul, anunţat la ora 23.27, a fost stins la 0.11.

Astfel, au ars o cameră de locuit şi mobilierul din aceasta. Au fost inundate cu fum etajele 3 şi 4.

”Se continuă verificările în toate cele 104 garsoniere, concomitent cu identificarea tuturor locatarilor care s-au autoevacuat. Se are în vedere relocarea celor care nu pot folosi locuinţele, după ce vor fi identificaţi, în spaţii/ locaţii identificate împreună cu autorităţile locale”, a precizat sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Dosar penal pentru un bărbat din Vâlcea care și-ar fi incendiat locuința. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a stinge flăcările