Antena Meniu Search
x

Video Două autobuze cu muncitori, accident la o trecere de cale ferată de lângă comuna Cristian. Şase persoane au ajuns la spital, în Braşov

Două autobuze care transportau muncitori au fost implicate într-un accident, marți dimineața, pe DN 73 Brașov - Câmpulung, în apropiere de localitatea Cristian, județul Brașov.

de Redactia Observator

la 16.01.2024, 13:34

Vezi și

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul rutier a avut loc pe DN 73 Brașov-Câmpulung, în apropierea localității Cristian, județul Brașov, la o trecere la nivel cu calea ferată. "Într-un autobuz erau 40 de călători navetişti care mergeau la lucru, în celălalt era doar şoferul. S-au ciocnit la o intersecţie", spune Claudiu Loghin, reporter Observator.

Două autobuze cu muncitori, accident în Brașov

Două autobuze care transportau muncitori au fost implicate într-un accident rutier, aproape de intrarea în sediul societății. Polițiștii au anunțat inițial că patru persoane acuză dureri. Ulterior, ISU Brașov, a transmis că șase persoane au fost transportate la spital, iar alte șase au fost evaluate medical la fața locului, dar au refuzat transportul al spital.

La fața locului au intervenit 3 echipaje SMURD, 3 ambulanțe SAJ, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, două echipaje de intervenție cu apă și spumă. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un sens, fără valori ridicate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Două autobuze cu muncitori, accident la o trecere de cale ferată de lângă comuna Cristian. Şase persoane au ajuns la spital, în Braşov