Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lovituri de MMA într-un liceu din Târgu Mureş. O elevă a fost aruncată peste o bancă şi lovită cu pumnii în cap (Video)

Scene incredibile într-o clasă a unui liceu din Târgu Mureş după ce două eleve s-au decis să-şi rezolve problemele printr-o bătaie cu pumnii şi cu picioarele.

de Redactia Observator

la 18.04.2018 , 11:17

Doua eleve de la un liceu din Mures s-au luat la bataie chiar in clasa Doua eleve de la un liceu din Mures s-au luat la bataie chiar in clasa - Observator

Scene incredibile într-o clasă a unui liceu din Târgu Mureş după ce două eleve s-au decis să-şi rezolve problemele printr-o bătaie cu pumnii şi cu picioarele.

Totul s-a întâmplat, ieri, într-o clasă  a Colegiului Agricol 'Traian Săvulescu' Târgu Mureş şi, ca de fiecare dată, scandalul a fost filmat cu telefonul mobil de colegi.

Articolul continuă după reclamă

Pe imaginile surprinse de unul dintre elevi se poate observa cum cele două fete se trag de păr şi se lovesc cu pumnii în cap, iar la un moment dat una dintre ele o aruncă pe cealaltă peste o bancă.

Pe acelaşi subiect

Scenele de o violenţă extremă s-au petrecut sub ochii celorlalţi colegii. În timp ce unii filmau şi se amuzau pe seama bătăii demne de o luptă MMA, alţii au intervenit şi le-au despărţit pe cele două fete.

Potrivit unui elev, motivul pentru care cele două fete s-au luat la bătaie este halucinant. Se pare că cele două s-ar fi 'bârfit' reciproc.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Lovituri de MMA într-un liceu din Târgu Mureş. O elevă a fost aruncată peste o bancă şi lovită cu pumnii în cap (Video)