Antena Meniu Search
x

Două persoane au murit, după ce mașina lor a fost lovită de un tren cu 100 de pasageri la bord, în Harghita. Locomotiva a luat foc

Un tren a lovit un autoturism, duminică, la o trecere la nivel cu calea ferată de la periferia municipiului Miercurea Ciuc, iar în urma impactului maşina a luat foc, incendiul extinzându-se la una dintre locomotivele trenului. Două persoane aflate în autoturism au murit, fiind carbonizate, iar cei aproximativ 100 de călători din tren au fost evacuaţi, anunţă Centrul Infotrafic. Circulaţia feroviară pe Magistrala 400 este blocată.

de Redactia Observator

la 22.08.2021, 13:34

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - ISU Harghita

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe magistrala 400, la ieşire din municipiul Miercurea Ciuc, judeţul Harghita, la o trecere la nivel cu calea ferată, prevăzută cu indicator rutier STOP, un tren care circulă pe relaţia Iaşi-Braşov a acroşat un autoturism.

În urma coliziunii, autoturismul a luat foc, incendiul extinzându-se la o locomotivă a trenului. Două persoane din autoturism au decedat, fiind carbonizate.

Traficul feroviar este oprit pentru intervenţia echipajelor specializate. Cei aproximativ 100 călători din tren au fost evacuaţi, nefiind răniţi. Incendiul a fost lichidat, iar în acest moment se faxe cercetarea la faţa locului pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului.

Potrivit Infotrafic, se estimează reluarea normală a traficul feroviar în 60-90 de minute.

Au intervenit 3 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu o autospecială de stingere, una de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Două persoane au murit, după ce mașina lor a fost lovită de un tren cu 100 de pasageri la bord, în Harghita. Locomotiva a luat foc