Antena Meniu Search
x

Galerie foto Două persoane rănite, după ce un microbuz și o autoutilitară s-au ciocnit în Tulcea. Camionul s-a răsturnat pe şosea

Două persoane au fost rănite, marți dimineața, în urma unui accident între un microbuz și o autoutilitară în localitatea Horia, județul Tulcea.

de Redactia Observator

la 16.04.2024, 10:44

Potrivit ISU Tulcea, accidentul a avut loc în jurul orei 07:30 în localitatea Horia, din județul Tulcea, între un microbuz și o autoutilitară.

La ajungerea echipajelor de prim ajutor ale SAJ Tulcea, SMURD, descarcerare și stingere, autoutilitara era răsturnată pe carosabil, iar două victime, un bărbat de 34 de ani și o femeie de 24 de ani, au reușit să iasă din autovehicul.

Victimele au primit îngrijiri medicale la fața locului fiind ulterior transportate la o unitate medicală din Tulcea cu o ambulanță SAJ și una SMURD. Polițiștii urmează să stabilească din ce cauză s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Două persoane rănite, după ce un microbuz și o autoutilitară s-au ciocnit în Tulcea. Camionul s-a răsturnat pe şosea