Antena Meniu Search
x

UPDATE: Cinci RĂNIŢI au ajuns la SPITAL, în urma incidentelor din faţa Guvernului. Un jandarm a fost lovit cu o cărămidă

Patru persoane rănite în incidentele din Piaţa Victoriei, miercuri seară, au fost transportate la spital, potrivit secretarului de stat în MAI Raed Arafat.

Doi protestatari şi trei jandarmi au fost răniţi, în urma violenţelor din faţa Guvernului, dar cu toţii se află în afara pericolului, a declarat Raed Arafat. Acesta a mai precizat că jandarmii au suferit leziuni după ce au fost atacaţi cu petarde şi cu cărămizi, iar unul dintre ei a inhalat gaze lacrimogene.

Raed Arafat a precizat că jandarmii au suferit răni după ce au fost atacaţi cu petarde şi cărămizi, iar un jandarm a fost spitalizat după ce a inhalat gaze lacrimogene. Cele 5 persoane spitalizate sunt în afara oricărui pericol.

Anterior, secretarul de stat a precizat că era vorba de doi jandarmi răniţi şi doi civili.

Starea unuia dintre cei doi jandarmi răniţi în Piaţa Victoriei este mai gravă, după ce acesta a fost lovit cu o cărămidă, a declarat, pentru News.ro, Cristian Grasu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Sursa: Antena 3, News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » UPDATE: Cinci RĂNIŢI au ajuns la SPITAL, în urma incidentelor din faţa Guvernului. Un jandarm a fost lovit cu o cărămidă