Antena Meniu Search
x

Video Două posturi extrem de rare au fost scoase la concurs de Universitatea Dunărea de Jos din Galați. Calificarea se poate face doar la Cluj

Se caută lenjerese. Universitatea Dunărea de jos din Galați a scos două posturi la concurs pentru această meserie. Una extrem de rară, ce-i drept. În plus se cere și curs de calificare, de lenjereasă. Nici șomerii care sunt în căutarea unui loc de muncă nu știu de asemenea meserie. Dar iată, că totuși doritorii pot face astfel de cursuri, la Cluj! 

de Redactia Observator

la 09.11.2023, 08:10

Vezi și

Spălătoria din cadrul campusului universitar din Galați a fost dotată, de curând, cu utilaje noi, iar asta implică și oameni calificați. 

Nicușoara Mareș, Direcția Cămine UGAL: Avem nevoie de posturi de persoane calificate pentru a putea lucra la aceste utilaje şi pentru a putea trece în fişa postului anumite sarcini de serviciu, pe care nu le putem trece unei persoane necalificate. 

Lenjereasă se numește calificarea, una despre care nu au auzit prea mulți oameni. 

Femeie: Nu am auzit dar probabil are legătură cu spălatul lenjeriilor, ceva spălătorie, că altceva ce poate să fie? 

Pe acelaşi subiect

De curând, Universitatea Dunărea de Jos din Galați a decis să scoată la concurs două posturi. 

Alexandru Nechifor, prorector UGAL: Este destul de rar, într-adevăr, dar până în acest moment am avut persoane care au întrebat despre acest concurs şi dacă nu mă înşel, erau depuse şi dosare. 

Cursurile de calificare se pot face doar la Cluj

Și totuși actualele angajate de acolo, s-au calificat recent în meseria de lenjereasă, tocmai la Cluj. În altă parte nu au găsit unde să facă aceste cursuri. 

Adrian Obreja, reporter Observator: Un astfel de utilaj trebuie manevrat de persoane calificate, iar acesta este locul în care își vor desfășura activitatea viitoarele două doamne lenjerese. 

Lenjereasă: Sortăm, primim marfă, sortăm, băgăm la spălat, scoatem, uscăm cam 50% din umiditate şi călcăm, după aceea livrare.

Pe 27 noiembrie are loc proba practică iar pe 29 interviul final. Iar viitoarele două lenjerese vor avea de igienizat mii de lenjerii din căminele studențești din Galați. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Două posturi extrem de rare au fost scoase la concurs de Universitatea Dunărea de Jos din Galați. Calificarea se poate face doar la Cluj