Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea a mâncat biscuiţi cu marmeladă după prima noapte la Rahova. La prânz, a refuzat hrana

Liviu Dragnea şi-a petrecut prima noapte după gratii la Peninteciarul Rahova. De dimineaţă, la micul dejun ex-liderul PSD a mâncat biscuiţi cu marmeladă, însă a refuzat prânzul.

de Redactia Observator

la 28.05.2019, 15:40

Liviu Dragnea a mâncat biscuiţi cu marmeladă la micul dejun, după gratii
Liviu Dragnea a mâncat biscuiţi cu marmeladă după prima noapte la Rahova. La prânz, a refuzat hrana - Hepta via Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Liviu Dragnea şi-a petrecut prima noapte după gratii la Peninteciarul Rahova. De dimineaţă, la micul dejun ex-liderul PSD a mâncat biscuiţi cu marmeladă, însă a refuzat prânzul.

Fostul lider social-democrat se află la Penitenciarul Rahova de ieri, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis condamnarea lui la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive la Protecţia Copilului de Teleorman.

De dimineaţă, Liviu Dragnea a mâncat biscuiţi cu marmeladă, însă prânzul l-a refuzat.

Astăzi, Irina Tănase ar urma să-l viziteze la penitenciar, iubita fostului preşedinte PSD făcând o cerere în acest sens.

Liviu Dragnea va rămâne în Penitenciarul Rahova, în carantină, pentru 21 de zile. Apoi se va decide unde îşi va ispăşi condamnarea de 3 ani şi 6 luni primită pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. 

Dragnea are la dispoziţie câteva căi extraordinare de atac, însă nicuna nu suspendă executarea, a explicat la Antena 3 avocatul Toni Neacşu. Acesta a mai spus că nici decizia pe care o va da CCR  pe 5 iunie în legătură cu completurile de trei judecători de la Instanţa Supremă nu va avea efecte asupra sentinţei de condamnare a lui Liviu Dragnea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Liviu Dragnea a mâncat biscuiţi cu marmeladă după prima noapte la Rahova. La prânz, a refuzat hrana